over ons

HAPPINESS IS KEY

Elke dag opnieuw levert The Happy Flow een positieve bijdrage aan de werkdag van projectteams en projectgroepen. Bij The Happy Flow gaan werk en ontspanning prima samen. Onze missie: Every day a Happy Workday.

Happy Flow + Happy People = a Happy world

Waarom The Happy Flow ?

Wij geloven dat je als projectgroep maximaal productief en creatief kunt zijn in een werkomgeving die positieve energie stimuleert en die aanvoelt als een thuisbasis. Wanneer je een goede dag hebt gehad, werkt dit positieve gevoel door in de dingen die je de rest van de dag doet. Het resultaat is meer liefde, verdraagzaamheid en positiviteit in je eigen wereld en die van een ander.

Ondernemers, bedrijven en organisaties die kiezen voor The Happy Flow vinden het belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld. Samen kunnen we de wereld elke dag een stukje mooier maken. Belangrijke thema's zijn diversiteit & inclusie, duurzaamheid, well being en werkgeluk.

We Create happy customers

Wij krijgen energie van blije klanten en we vinden het belangrijk dat onze klanten energie krijgen van
The Happy Flow. Alles wat we doen, doen we met de klant in gedachte. Hoe we dat doen, lees je hieronder.

Gastvrijheid

Je krijgt een warm welkom en we maken het je graag naar de zin.

Flexibiliteit

Wij denken met je mee in oplossingen, focus op wat wel kan.

Persoonlijke aandacht

Wij zoeken verbinding en maken graag een praatje met je.

Klant centraal

Bij alle keuzes die we maken, sta jij als klant in het middelpunt.

The Happy Flow News

WIE MAAK JIJ GRATIS HAPPY?

Toe aan een ander uitzicht dan je keukentafel? Maak dan gebruik van
The Happy Flow strippenkaart. Je krijgt dan vijf hele werkdagen een eigen bureau in The Happy Flow op de momenten dan jij er behoeft aan hebt. En het fijne is, je mag dan twee keer iemand gratis meenemen. Zo breng je niet alleen jezelf, maar ook je collega, een vriend(in) of een familielid in The Happy Flow! Check onze arrangementen om je werkdag compleet te maken

Neem contact op

THE HAPPY FLOW ACTIES!

* SUPPORT YOUR LOCAL ARRANGEMENT WERKPLEK
Je ontvangt 1x een heerlijke lunch, sapjes en versnaperingen bij aankoop van een 10 ritten strippenkaart voor een werkplek.
* TEAM STRIPPENKAART
Je ontvangt 1x een heerlijke lunch, sapjes en versnaperingen bij aankoop van een 10 ritten strippenkaart voor het hele team.

Neem contact op

#instawall